Vacature Loodgieter

Bekijk hier onze vacature voor loodgieter. Neem bij interesse gerust contact op.

Loodgieter

Al 15 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van loodgieterswerk, cv, sanitair en tegels. Ons succes ligt in het volledig ontzorgen van onze klanten, waar kwaliteit, klantgerichtheid en inzet hoog in het vaandel staan. Bij alle werkzaamheden is er sprake van grote betrokkenheid en servicegericht werken, wat leidt tot langdurige en hechte klantenrelaties.

Over de functie

Bij Van Nimwegen B.V. ben je als veelzijdige loodgieter betrokken bij prachtige badkamer projecten veelal bij mensen thuis. Met een positieve mindset deins je nergens voor terug. Dankzij jouw solide ervaring pak je elke taak zonder moeite zelfstandig op; jij bent de veelzijdige professional waarop we kunnen vertrouwen. Van begin tot eind voer je grondig loodgieterswerk uit. Onze projecten variëren van moderne, luxueuze nieuwbouw tot het renoveren van woningen voor individuele klanten. Het ligt in jouw aard om elk project tijdig en naar volle tevredenheid te voltooien. Je bent een teamspeler, maar ook volledige toewijding aan een taak is voor jou geen enkel probleem.

Om jouw werk naar behoren uit te voeren, begrijpen we bij Van Nimwegen B.V. als geen ander dat je de juiste uitrusting nodig hebt. Op het gebied van zowel technologie als veiligheid kun je erop rekenen dat we je voorzien van de benodigde gereedschappen. Als veelzijdige loodgieter opereer je zelfstandig binnen een gezellig en hecht team. Wil je jezelf verder ontplooien? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden! Onze aandacht voor medewerkers is even hoogwaardig als de dienstverlening die we aan onze klanten bieden. Vertrouw erop dat er elke vrijdag een gezellige borrel is! We zetten hoog in, maar we garanderen dat daar uitstekende arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris tegenover staan.

Functie eisen

Wat hebben wij jou te bieden?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Elke ochtend verzamelen we op de zaak. Onder het genot van een lekkere bak koffie pak je alle spullen voor de klus waar je mee bezig bent. Als er nog overleg nodig is, dan kun je voor vertrek nog even overleggen met de werkvoorbereider. Dan ga je naar één van de uitdagende klussen in de regio om iets moois te realiseren. Bij de particulier of in samenwerking met een vertrouwde aannemer. Je overlegt regelmatig met de klant om het project helemaal naar wens te krijgen. Aan het einde van de werkdag keer je terug op de zaak om de laatste dingen door te nemen met de werkvoorbereider en de magazijnman in te lichten voor benodigde materialen. Behalve op de vrijdag. Op de vrijdagmiddag blijven we altijd gezellig nog even hangen voor een borrel!

Projecten waar jij een bijdrage aan kunt leveren

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij ons team komen versterken? Dan kijken wij uit naar je motivatie inclusief je cv.

Informatie over deze functie is telefonisch ook te krijgen bij Alex of Melvin. Bel ons op 033 204 8989.