Vacature tegelzetter

Bekijk hier onze vacature voor tegelzetter. Neem bij interesse gerust contact op.

Tegelzetter

Al 15 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van loodgieterswerk, cv, sanitair en tegels. Ons succes ligt in het volledig ontzorgen van onze klanten, waar kwaliteit, klantgerichtheid en inzet hoog in het vaandel staan. Bij alle werkzaamheden is er sprake van grote betrokkenheid en servicegericht werken, wat leidt tot langdurige en hechte klantenrelaties.

Over de functie

Het merendeel van de werkzaamheden speelt zich af in de huizen van onze klanten. Hier draag je bij aan het realiseren van hundroom badkamer, toilet of tegelvloer. Met jouw doordachte aanpak en professionele houding ben je een waardevolle partner voor de klant. Als ervaren tegelzetter streef je ernaar om elk project, ongeacht de omvang, tot een succes te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van tegels van groot formaat. Indien nodig zijn we meer dan bereid om je hierin op te leiden! Bovendien ben je een handige duizendpoot die zelfstandig werkt en altijd topkwaliteit tegelwerk aflevert. Als al deze eigenschappen in jou samenkomen, zou je wel eens de perfecte tegelzetter kunnen zijn voor Van Nimwegen B.V.. Onze focus ligt op het middel- tot hoogsegment en we staan garant voor kwaliteit en uitmuntende dienstverlening. Geen twee projecten zijn hetzelfde, wat jouw werkdagen altijd gevarieerd maakt. We bieden je alle vrijheid en verantwoordelijkheid die je nodig hebt. Bovendien zorgen we ervoor dat je maandelijks een zeer competitief salaris ontvangt.

Functie eisen

Wat hebben wij jou te bieden?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Elke ochtend verzamelen we op de zaak. Onder het genot van een lekkere bak koffie pak je alle spullen voor de klus waar je mee bezig bent. Als er nog overleg nodig is, dan kun je voor vertrek nog even overleggen met de werkvoorbereider. Dan ga je naar één van de uitdagende klussen in de regio om iets moois te realiseren. Bij de particulier of in samenwerking met een vertrouwde aannemer. Je overlegt regelmatig met de klant om het project helemaal naar wens te krijgen. Aan het einde van de werkdag keer je terug op de zaak om de laatste dingen door te nemen met de werkvoorbereider en de magazijnman in te lichten voor benodigde materialen. Behalve op de vrijdag. Op de vrijdagmiddag blijven we altijd gezellig nog even hangen voor een borrel!

Projecten waar jij een bijdrage aan kunt leveren

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij ons team komen versterken? Dan kijken wij uit naar je motivatie inclusief je cv.

Informatie over deze functie is telefonisch ook te krijgen bij Alex of Melvin. Bel ons op 033 204 8989.